Ő az egyik ismerősöm, egész jóban vagyunk. Sokan mondták neki, hogy hasonlít Ördög Nórára, de nem hiszi el. Ők hasonlítanak egymásra?
Figyelt kérdés
Linkelek be képet, én szerkesztettem össze, szeretném tudni, hogy mit gondoltok, mennyire hasonlítanak?
Mondtam, hogy kérdezősködni fogok:P
19/F
2009. jan. 5. 22:56
2/15 anonim válasza:
Kísérteties a hasonlóság, még a mosoly is ugyanolyan :D Szerintem hasonlít Ördög Nórára!
3/15 anonim válasza:
uristen:O egy kis sminkel tiszta Ördög Nóra lenne:P
4/15 anonim válasza:
Szerintem is hasonlít rá. A szeme és a szája is nagyon. Az orra annyira nem, de az nem is annyira lényeges. Egy kis smink sokat javíthatna rajta.
5/15 anonim válasza:
Tényleg igen! Egy kis barnulás meg jobb smink, és kész :)
6/15 anonim válasza:
Csak az orra nem hasonlít,de a mosoly ugyanolyan.
7/15 anonim válasza:
szerintem meg Ördög Nóra mindkettő :) tényleg nagyon hasonlít!
ha ezek után sem hiszi el, akkor reménytelen... :P
8/15 anonim válasza:
szerintem is hasonlítanak .. a mosoly,szemek:)
9/15 A kérdező kommentje:
XD
2009. jan. 6. 13:43
10/15 A kérdező kommentje:
köszi, hogy irtatok, bemásolom neki a válaszokat,kiváncsi vagyok mit szól hozzá XD
2009. jan. 6. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!