Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jogos a következtetésem, hogy...

Jogos a következtetésem, hogy minden bizonnyal egy bányarém lehetek?

Figyelt kérdés
Elmúltam 20 és soha életemben nem mondtam még nekem egy korombeli fiú se, hogy szép vagyok. Se udvarló, se randi, se semmi. Van, hogy meg-megnéznek, de semmi egyéb. Az önbizalmam hadd ne mondjam, milyen mélységekben van. Öreg nénik szokták mondani, hogy milyen aranyos, meg milyen szép a pofim, de nekik minden fiatal cuki. Ti is erre gondolnátok a helyemben?

jún. 3. 23:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Erre mondom hogy nőként ehhez képest egyáltalán nincs jelentősége annak sem ha csúnya vagy
jún. 4. 00:06
 12/24 A kérdező kommentje:
Ezt meg kell, hogy cáfoljam.
jún. 4. 00:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te jobban belelátsz a dolgaimba, mint én magam.
jún. 4. 01:00
 14/24 anonim ***** válasza:
22%
Ezt mindenki tudja, semmilyen hátrány nem ér az életben azért mert nem mondták hogy szép vagy.... Egy nőt akkor is elvisznek ha 200 kiló stb
jún. 4. 01:17
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Persze én nem látok bele abba hogy ő kell e valakinek de ő belelát hogy rosszabb mint nekünk xd
jún. 4. 01:45
 16/24 A kérdező kommentje:
Szövegértési probléma van. Ha feltűnt, akkor az én virtuális tollamból egy szó nem hangzott el ahhoz kapcsolódóan, hogy kinek rosszabb, meg kinek nem.
jún. 4. 01:48
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Nincs értelme tovább kommentelnem, úgy sem lehet semmit sem megértetni egy önsajnáltató emberrel, további szép estét (szerintem nem a külsőd miatt nem kellesz senkinek)
jún. 4. 01:52
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

"szerintem nem a külsőd miatt nem kellesz senkinek"

Hogy ezt mennyiszer hallottam csávóktól, akik fintorogva húzták a szájukat, ha a lány hasán a bőr felgyűrődött, mikor leült...

jún. 4. 01:59
 19/24 A kérdező kommentje:
Az van, hogy egy bizonyos IQ szint alatt képtelenség szót érteni bárkivel is, ha ez pedig egy személyeskedő rosszindulattal egészül ki, akkor végképp nem. Amint sarokba vagy szorítva észérvvel azonnal jön a személyeskedés. Nehogy egy olyan ossza már itt nekem az észt, aki a #13 válaszban a mondd-ot képes kétszer is leírni egy d-vel. Szánalmas vagy és tanulatlan.
jún. 4. 03:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, küldj egy képet, majd én megmondom, mennyire vagy szép vagy csúnya. A környezetedben élők úgysem fogják a szemedbe mondani, ha csúnya vagy.
jún. 4. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!