Tetszik az épített műszempilla?
Olyan divatos lett a dús, fekete műszempilla. Szép tekintet helyett ronda, határozott tekintetet varázsol. Nem is lehet a nő szemébe nézni rendesen.
Nektek tetszik?
Van amelyik szép, ezek lehetnek jók, mutatósak.
De abban is igazad van, hogy sok tehetségtelen pillás garázdálkozik.
Ez pl egy normális, jól feltett pilla. Ki lehet vele menni az utcára, az emberek 95% nem mondaná meg, hogy nem igazi. Pláne ha nem hívod rá fel a figyelmet.
Ha tisztán tartják, ez szerintem teljesen jó. Én is rakatnék fel ilyesmit, ha nem szeretnék sminkelni (a kettő nem megy egyszerre, mert a smink beleragad a pillákba)
A baj azzal van, amikor egy ilyen hernyót sikerül felrakni.
Ezt én se értem, mert ez nem is néz ki jól, meg nem is lehet kényelmes. Mintha 4 pár soros pillát egymásra tettek volna.
Ezt szerintem normális szakember nem vállaja, mert rossz fényt vet rá, ha ilyenek jönnek ki a keze közül.
#13 az első nagyon szép, én is bevállalnám.
A második, na olyan a kolleganőké. S egyre gyakrabban látom csajokon az utcán, buszon.
"Miért nem elég egy jó szempillaspirál?"
Hát ha nincs pillád amire felkenhetnéd, akkor a spirál bizony sokat nem ér.
Egyébként a spirál se néz ki természetesnek mindenkin, sőt. De nem is kell feltétlen annak lennie, aki mondjuk kék szálas pillát rakat fel pl egy fesztiválhoz, ott nyilván nem a természetesség a cél
De ja, a 4Ds szempilla egy extrém dolog, hétköznapra sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!