Tetszik az épített műszempilla?
Olyan divatos lett a dús, fekete műszempilla. Szép tekintet helyett ronda, határozott tekintetet varázsol. Nem is lehet a nő szemébe nézni rendesen.
Nektek tetszik?
Nem tetszik nekem.
De biztos van olyan férfi akinek tetszik.
Van olyan, ami szép, igényes, nem valami feltűnő pókháló.
Viszont az is csak kb. 2 hétig szép. Nekem nagyon nagy macera lenne 2 hetente menni frissíttetni.
Látok én is sokakon iszonyat rondákat. Akinek meg nem lenne olyan ronda, annak is csúnya lesz 2 hét után, mert a legtöbben 4 hetente mennek frissítésre.
Ez olyan, mint a műköröm, meg a géllakoztatás. Az is az első két hétben szép csak.
A jó ízlés határain belül igen.
Nekem is volt többször is. Kicsi szemem van, rejtett szemhéjam, világos, ritka pillákkal. Spirállal sosem tudod olyan közel menni a tövekhez, hogy ne látszódjon a világosság. Pedig kicsi szilikonos keféket használok. Az viszont hosszításhoz nem alkalmas.
Már a 3D pilla is sok a saját pilláimhoz képest. Ezér max. 2D nagyon ritkán.
Sajnos sok nő nincs tisztában a saját adottságaival, ezért túlzásba esik a dús, seprűszerű pillákkal, a pillás meg persze nem akar elesni a pénzétől, inkább megcsinálja, mint megmondja az igazat. Mert azt senki nem szereti hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!