Férfiak! Műszempilla. Tetszik vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 03:59
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik!
Csak akkor tetszik, ha nem nagy seprű.
41 szavazat
1/16 A kérdező kommentje:
Természetesen egy Nőn tetszik vagy nem, mielőtt jönnek a humorosok.😁
2022. dec. 24. 04:01
2/16 anonim válasza:
Néha napja ha kedved támad hozzá akkor ok, egyébként szerintem a szükséges.
5/16 anonim válasza:
A férfiak nem veszik észre a szolid műszempillát, az 1-2D-set, mert nem feltűnő. De tetszik nekik.
6/16 anonim válasza:
Csak annyit sugall hogy az illeto elégedetlen önmagával.
7/16 anonim válasza:
A "szolid" müszempillák is igen rondák a férfiak szerint, a többségük nem szereti a müdolgokat nökön.
10/16 A kérdező kommentje:
7. Férfiakat szólítottam meg, talán annak érzed magad ?
Azért a férfiakat kérdezem, direkt!, mert ha azt hallják smink akkor azt mondják, hogy nem szeretik, de ha meglátnak egy bababőr arcú nőt akkor odáig és vissza vannak.
Na miért? Mert egy alap sminket észre se vesznek. Ahogy egy visszafogott muszempillat sem.
És én olyan pillára gondoltam direkt, amit még ők is észre vesznek, hogy mű és az tetszik-e nekik.
Köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 24. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!