Férfiak! Műszempilla. Tetszik vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 03:59
11/16 anonim válasza:
Miböl gondolod, hogy a válaszolók NEM férfiak?
A 7-es vagyok és NEM nö! Fogalmam sincs, honnak szedted!
Egyébként "alapsminket" is észrevesznek a férfiak, legfeljebb nem szólnak miatta, ahogy a "visszafogott" müszempilla miatt sem.
A "bababör" arcú nök vonzóak, de nem a vakolattól sima börüek, mindenki látja a különbséget! A pattanásos, hibás arcbörre kent "nem észrevehetö" simnk meg duplán undorító, jól kiemeli a börhibákat súroló fényben!
12/16 anonim válasza:
Nevetséges számomra, és egyben taszító.
Kerülöm az ilyen nőket.
F.
13/16 anonim válasza:
Nem. A korom is max ha kicsi es nem csicsas. Marmint akkor felolem legyen ha neki az jo.. de nekem semmit se tesz hozza. Sminbol is csak a legalapabb max es semmi szines meg csillogo cucc
14/16 anonim válasza:
Soha nem láttam még olyan múszempillát, amin ne látszódott volna egyértelműen, hogy mű. A legalapabb is sok szerintem. Nem nagyon értem a létjogosultságát.
15/16 anonim válasza:
Mindenhonnan leszedik, de a szemre meg tobbet akarnak. Nemtudom mi ertelme 🤔
16/16 anonim válasza:
Szerintem ocsmány, főleg ha partvis-szerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!