Miért nem tudom szépnek látni magam?
A torz énképnek általában a nem támogató környezet az alapja. Amikor sosem kapsz semmire pozitív visszajelzést.
Ezt megspékeli sajnos a rengeteg közösségi médiás tartalom, amik hamisan mutatják be az ideális nőt, férfit, és sajnos ez egy olyan rés, amit baromi magas szinten meg lehet lovagolni, írtózatos mennyiségű pénzt keresni belőle.
Az önbizalomhiányos nőket a legkönnyebb megvezetni sajnos.
Regényt tudnék írni a témával kapcsolatban.
Nem gondolom, hogy csúnya lennél, inkább ezek miatt (is), még nem találtad meg önmagat, nem a pozitív részeidet erősíted, emeled ki.
Én is van, hogy elégedetlen vagyok.
Van rajtam 10 kiló plusz, asszimetrikus az arcom, öregszem is, mint mindenki más.
Mégis 10-ből 10 embernek mindig pozitív volt a visszajelzése mind a külsőmmel, mind a belsőmmel kapcsolatban.
Biztos nem ezt a választ várod, mert közhely, de akkor is ez az igazság. Valójában az segít a legjobban, hogy elfogadom magam, a megváltoztathatón, ha nekem nem tetszik, akkor változtatok.
Nem azért festem be a hajam, mert tiktoklujza is befestette, nem azért veszek meg egy krémet, sminket, mert egy mozdulattal leszek gyönyörű, hanem azért mert tudom, hogy szükségem van-e rá.
A nők nem tudják kifejezni a szükségleteiket, vagy ha igen, nem a megfelelő módon és nem a megfelelő embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!