Én miért nem tudom szépnek látni magam?
Figyelt kérdés
Most számoltam össze, hogy az év során 25 olyan fiúval találkoztam aki valamilyen módon kifejezte, hogy szépnek gondol.lanyok is mindig mondják csak úgy a semmiből hogy milyen jól nézek ki. A lényeg, hogy ez önbizalomat kéne adjon, de nem ad... 19L2020. szept. 23. 18:09
1/8 anonim válasza:
Akkor marad a miniszoknya es 2kg vakolat makeup néven
2/8 anonim válasza:
A fiúk minden lányt szépnek tartanak, aki egy kicsit is ad magára az meg nekik már a "fullos" kategória..
Nem lennék lány, mert sosem tudnám eldönteni, hogy ki az aki csak a külső vonzalmak miatt vall éppen szerelmet.
3/8 anonim válasza:
Ha csak a külső értékeidre koncentrálsz, elveszik a belsődre való odafigyelés. Minden ember egyedi, nem kell a legszebb nőnek lenned ahhoz, hogy szépnek tekintsenek. Én azt már jó jelnek venném, ha azt mondják a nő társaid is, hogy szép vagy. Hidd el, ha csúnya lennél, fele ennyi bókot sem kapnál. Valamint a belsődből fakadó szépség rátesz egy lapáttal a külső szépségedre. Egy életed van. Ha azt úgy töltöd el, hogy azon bánkódsz szép vagy-e vagy sem, elhalasztasz egy csomó lehetőséget a boldogsághoz. Fel a fejjel! 😉
6/8 anonim válasza:
Az önbizalom nem kívülről jön normális esetben. Hanem onnan, ahogyan te látod, érzed magad. Tűzz ki eleinte kisebb célokat magad elé, mind a tested, mind a mentális fejlődésed érdekében (számodra érdekes témában való olvasás, művelődés, sport, alkotói tevékenység). Majd ezekkel kapcsolatban fogalmazz meg hosszútávú célokat is. Ahogy fejlődsz, látod magadon, hogy már több témához tudsz hozzászólni, javulsz sportban, alkotásban valódi önbizalmad lesz. Az ilyesmi mindig az önfejlesztésen és az egészséges önképen múlik.
7/8 anonim válasza:
Az önértékelést, önbizalmat a szülők alapozzák meg csecsemőkorodtól tinédzserkorodig. Ha elszúrták, később értelemmel felfoghatod ugyan, hogy értékes vagy, de érzelmi szinten ez nem jelenik meg. Pszichoterápia segít benne, ha találsz egy jó pszichológust.
8/8 anonim válasza:
Mert nincs önbizalmad és nem vagy magabiztos!
Próbáld esetleg minden nap dicsérni azokat a részeidet amiket nem szeretsz/ nem látod szépnek. Ez egy idő után dobni fog az önbecsüléseden elméletileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!