Mit jelent, ha ingyenes fotózásra invitálnak?
Figyelt kérdés
Ma haverommal a városban voltunk, mindketten 17 éves fiúk. Odajött hozzánk 2 kb 20 éves, szimpatikus lány, hogy nem-e akarunk egy ingyenes fotózáson valamelyik nap részt venni. Leírhatnám pontosan hogy mit mondtak emellett, de nem sok jelentősége volt. Mi elutasítottuk, se szórólapjuk se semmijük nem volt, nyilván valami elérhetőséget adtak volna, de azért fura volt. Na de ez mit jelent? Logikusan azt gondolnám hogy azokat hívják fotózásra akik vonzóak, jól néznek ki, nem ilyen lecsúszott embereket… meg amúgy ez milyen célból lehetett? Lehet csak fotósok, és mondjuk instán ezzel akarják a népszerűségüket fellendíteni? Na jó, kicsit túlgondolom a témát, ami érdekel az az, hogy lehetséges hogy tényleg azért jöttek pont hozzánk oda mert nem nézünk ki rosszul?máj. 18. 23:43
1/11 anonim válasza:
Szerintem csak gyakorolni akartak volna és ha tetszett volna nektek a kép akkor átküldik. Legalábbis én csináltam Bp-n hasonlót idegenekkel. Mindegy hogy milyen jól néztek ki, ha amúgy volt bennük valami extra ami miatt jó lett volna őt/őket fotózni megkérdeztem. Aranyos volt a kutyájával játék közben, tudott deszkázni stb. De benne van a pakliban, hogy különleges az arc karakteretek. Tehát nem jól néztek ki, csak különleges az arckarakteretek és látott benne fantáziát.
A másik opció, hogy meghívtak volna egy stúdióba, csinálnak rólatok pár képet ingyen. Ha tetszik akkor elkezdik reklámozni a modell sulit egy valag pénzért, hátha megfogott titeket.
3/11 Noren1989 válasza:
Szimpla ordasnagy kamut.
Valszeg fogadtak a haverokkal, h rà tudnak-e venni dolgokra...
4/11 anonim válasza:
Kár, ho gy nem kérted el az elérhetőségüket. Lehet, megkérdezném őket, cska úgy, talán még benne is lennék valük valami fotózásban, ki tudja. (F)
5/11 Noren1989 válasza:
#4, még feküdj vissza, koràn van még az internetbe beszàllnod.
6/11 anonim válasza:
5. inkább a saját dolgoddal foglalkozz.
7/11 anonim válasza:
Na én ezért nem fogok tovább jutni soha a hobbifotós szintnél, mert nincs tököm odamenni random emberekhez és/vagy rájuk írni, pedig én még konkrétan fizetnék is nekik azért hogy gyakorolhassak rajtuk. Mindegy, maradnak az állatok meg a kocsik. :(
8/11 anonim válasza:
#7 TFCD csoportba vagy modellkeresőbe próbálkozz.
9/11 anonim válasza:
Én is lehet, hogy fotózgatnék embereket, de tényleg úgy érzem, hülyén jönne ki, ha odamennék valakikhez.
10/11 A kérdező kommentje:
Na megint modellkedni akartak hívni minket, ez már nem lehet véletlen
júl. 5. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!