Te mit tennél egy olyan helyzetben, ahol beszélgetsz a csajjal 2 hónapja neten, majd találkozóra invitálnád de nem merne elmenni? :-D
Figyelt kérdés
Rohadtul elvagytok a neten, minden klappol, de nem merne elmenni, amikor messze laktok egymástól ráadásul te mész a városába, de még így se? :-D2014. jún. 22. 23:36
1/9 anonim válasza:
Akkor ott valami nagyon gyanús. Felejtős a csaj.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is hagyd, ha semmilyen módon nem akar találkozni.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudjátok könnyű mondani, de minden nap dumálunk, és egyszerűen már az életem részévé vált ő, és kicsit úgy érzem én is az övéé.
2014. jún. 22. 23:52
4/9 anonim válasza:
Mintha az én esetemet irnad le :o ez durva .. Bár mi most talakozunk de detto
5/9 anonim válasza:
mint a lufi, úgy durrana ki ez a kapcsolat. persze megpróbálnám rábeszélni, meg minden, de ha nem hát nem.
6/9 anonim válasza:
Én is voltam pont így, de én találkoztam is vele.
7/9 anonim válasza:
azt gondolnám, hogy annyira mégse jövök be neki mint hittem. Hidd el ha bejönnél neki akkor ugrana az első kis kretén próbálkozásodra. Viszont ha nem jössz be neki akkor bármit csinálhatsz soha nem is fogsz neki.
9/9 A kérdező kommentje:
#7: értem, de honnan tudhatná hogy nem jövök be neki, ha ő még nem látott? Csak én láttam őt képeken. Ő még nem kért képet, nem hozta fel magától a találkozót, ennek ellenére 3, hónapja napi szinten beszélünk neten és pikánsabb levelezéseket is ejtünk. Jól érezzük magunkat, de azt mondja, fél, hogy elveszne élőben a varázs, hogy már nem lenne ugyanez. Mit tegyek?
Nem Norbi vagyok.
2014. jún. 23. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!