Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek randira hívott...

Szerintetek randira hívott vagy csak baráti találkozóra?

Figyelt kérdés

Olyan ket hete beszelgetunk Facebookon, egy problema miatt kezdtunk, eleg oszinten. Sut rola, hogy megbizhat benne az ember, es ugy tunik, o valahogy hasonloan gondolja, mert olyanokat mond, mint aranyos vagy, edes vagy, stb. En ugy erzem, belem van zugva, de amikor a legjobb baratnommel beszelt, azt mondta (a baratnom), hogy o is ezt erezte. A baratnomnek azt mondta, hogy 100%osan nem tetszik neki senki, de lehet, hogy csak azert, mert nem tudni, milyen hatassal lenne ra. Kepes durva dolgokra magaval.

En is mondtam ennek a fiunak olyanokat, hogy fantasztikus, de egyszeruen nincs ra jobb szo. Felelmetes, mennyire tud banni az emberekkel.

Kozben a legjobb baratja egy lany... Ami oke, mert o olyan. Ot lehetetlen nem kedvelni. De nem feltetlenul szerelemre gondolok.

Es tett parszor olyan celzasokat, ami mogott bujkalhat az, hogy jarni akar velem. Peldaul, szeret a szerelemrol beszelgetni, es ott egyszer mondta, hogy egy ilyen kedves lany miert van egyedul, nem lenne-e jobb neki egy fiu.

Aztan, tegnap pedig mondta, hogy folyamatosan ram gondol, es azt jatsza le ujra meg ujra, ahogy mosolygom es flegman az oszlopnak dolok (pozitiv ertelemben).

Eleinte mondta, hogy egy masik osztalybol tetszik neki egy lany, viszont azzal tuti n fog osszejonni a dolog, mert idegesiti a lanyt. Eztan mondta baratnomnek, hogy senki nem retszik mostmar neki.

Velemeny?

15L

2013. dec. 8. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el a talira, s majd írd meg nekünk, hogy barátzóna vagy randi.. :)
2013. dec. 8. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha elhívott, szerintem várd meg a találkát. Tipikusan olyan srácnak tűnik, aki minden lánybarátjával ugyanilyen kedvesen bánik, szóval vigyázz, mert szerintem előfordulhat, hogy pofára esel. Lehet, hogy csak azért ennyire aranyos veled, hogy megnyugtasson a problémád miatt, segítsen.

Mindenesetre várd meg a találkozót, viselkedj természetesen, és ki fog derülni, mit akar. :)

2013. dec. 8. 10:41
 3/3 Spongya Bob Kocka ***** válasza:
Sztem csak barátkozni akar.
2013. dec. 8. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!