Hogyan hívjam el,vagy a helyemben hogyan invitálnátok meg?Ötletek
Figyelt kérdés
A munkahelyemen az egyik kolléganőmmel jó viszonyban vagyunk,mikor odakerültem,első nap beszélgettünk,meg nagyon sok mindenben segített,elkérte a számom,felhîvott párszor,sőt volt hogy hívott/odajött hozzám beszélgetni.Felajánlotta,hogy egyszer menjek el hozzá,és nem akarom húzni a dolgot,mégiscsak én vagyok ebben a szerepben a pasi,és el akarok hívni,hogy egy kettesben lévő tali sikerüljön,csak elképzelésem sincs milyen formában hívjam meg(ital,séta jutott az eszembe)2022. jan. 12. 17:08
1/2 anonim válasza:
Ezek alapjan szerintem barmit mondasz neki, repulni fog😁
2/2 anonim válasza:
Szerintem egy munkatársi kapcsolatba óriási hiba érzelmeket vinni. Az ismerkedésre és párkeresésre van nyolcezer más lehetőség. Ha esetleg történik valami, vagy éppen fordítva, nem történik semmi, egymást kell kerülgetnetek a munkahelyen. Kell ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!