Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt fiatal őszinte...

Veteránmacska kérdése:

Vannak itt fiatal őszinte csajok, akik őszintén meg mondják hogy milyen a kinézetem?

Figyelt kérdés
Soha nem mondták még h jó pasi vagyok de azt sem h csúnya. Vagy nem az esete lányoknak. Ebből arra következtetésre jutottam h nem merik öszinték nem merikmegmondani hogy "nem vagy valami vonzó" ezért nem ragálnak ha írok vagy ismerkednék! gondolm én ami realis következtetés, gondolom!
máj. 17. 17:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Minek küldjek olyannak, aki már előre elítélt? Úgy sem tudsz elvonatkozni megnyílvánulásom által ( ami jogos volt ), a külsömtől!
máj. 18. 20:02
 22/24 A kérdező kommentje:
Ezek a boldondját járatják velem tegnap elküdtem egy nőneműek a képem, nem jött rá válasz! Hát ilyet b*szki akkor minek kér? Mindig ezt játszák el! Nem kell a arra fogni nem érdek rá! Nem véletlen az, hogy akik kértek nem valszoltak! Nem baj de minek kérnek kívancsisagból? Én nem jó kedvemből küldőzgetek de nekik ez jó szórakozás! Mi a f*sz történik veletek?
máj. 20. 14:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Egy nő alapján ne általánosíts az összes nőre légyszíves.
máj. 20. 16:35
 24/24 A kérdező kommentje:
Légyszives akkor ti se nevezzettek írástudatlannak, bunkónak, ne ítéljetek meg olyat akit nem ismertek, azt hogy a megnyilvánulásaimból mi jön le, vissza lehet olvasni hogy kik keztél el a mellett hogy a kérdésre válasz nem jött!
máj. 20. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!