Vannak itt fiatal őszinte csajok, akik őszintén meg mondják hogy milyen a kinézetem?
Én is telefonról írok, mégis helyesen. Milyen érdekes. 😃 A megnyilvánulásaid pontosan tükrözik azt, amilyen vagy.
Kifogások azok vannak. Bántani könnyebb a válaszolókat, mint magadba nézni.
Nem hiába mondják, hogy a szépség belülről fakad.
Mi egyébként tényeket állapítottunk meg, nem mentünk át személyeskedésbe, sértegetésbe (veled ellentétben).
Az első válaszoló azt kérdezte, hogy kép nélkül hogyan akarsz véleményt kapni a külsődről. Szerintem ebben nincs semmi támadó.
Kicsit úgy tűnik számomra, mintha szándékosan keresnéd a konfliktust másokkal. Lazíts kicsit, ne kapd fel mindenre a vizet, nem bántani akarnak, csak megérteni és segíteni.
És egyet tudok érteni, kép nélkül valóban nem lehet érdemi választ adni a kérdésedre.
Nyilván vannak itt olyan emberek, akik őszintén megmondják a véleményüket, hiszen ez egy anonim oldal, itt nem kell szépíteni, nyugodtan lehet őszinte az ember. Úgyhogy vállald fel magad és aztán fogadd az általad kért őszinte véleményeket. 💁
Én nem kaptam képet, akkor miről legyen véleményem?
Így csak a reakciódat és a helyesírásodat tudom pontozni. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!