Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt fiatal őszinte...

Veteránmacska kérdése:

Vannak itt fiatal őszinte csajok, akik őszintén meg mondják hogy milyen a kinézetem?

Figyelt kérdés
Soha nem mondták még h jó pasi vagyok de azt sem h csúnya. Vagy nem az esete lányoknak. Ebből arra következtetésre jutottam h nem merik öszinték nem merikmegmondani hogy "nem vagy valami vonzó" ezért nem ragálnak ha írok vagy ismerkednék! gondolm én ami realis következtetés, gondolom!
máj. 17. 17:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én is telefonról írok, mégis helyesen. Milyen érdekes. 😃 A megnyilvánulásaid pontosan tükrözik azt, amilyen vagy.

Kifogások azok vannak. Bántani könnyebb a válaszolókat, mint magadba nézni.

Nem hiába mondják, hogy a szépség belülről fakad.

Mi egyébként tényeket állapítottunk meg, nem mentünk át személyeskedésbe, sértegetésbe (veled ellentétben).

máj. 18. 07:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Mik vagytok pszihológusok? Nem, ti személyeskedtek! Nem a helyesíráommal kapcsolatban tettem fel a kérdést, és nem a jellemem miatt, hanem a külsömmel kapcsolatban!Én a külsőmről kértem véleményt semmi köze a belsőhöz nem értitek vagy ilyen nehéz felfogni? Hogy lehettek kis ilyen g*cik?
máj. 18. 13:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Vannak
máj. 18. 15:56
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen
máj. 18. 16:20
 15/24 A kérdező kommentje:
Az a legszomorúbb hogy ezek a nőszemélyek a provokálók, még anonim névvel sem tudnak egy, a kérdéshez korrekt őszinte választ adni, hanem inkább elkezdenek ítélkezni a másik felett úgy hogy nem is ismernek, nevük sincs, akkor mit várok én közösségi oldalakon tőlük. Igazi f*aszopó álszent az összes! Nem tudom, hol sértettem meg őket, az első válszoló rögtön nem a kérdéssel kapcsolatos, oda nem illő leminősítő szavakat írt, azok után persze hogy vissza váloszok úgy ahogy megérdemlik!
máj. 18. 16:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló azt kérdezte, hogy kép nélkül hogyan akarsz véleményt kapni a külsődről. Szerintem ebben nincs semmi támadó.

Kicsit úgy tűnik számomra, mintha szándékosan keresnéd a konfliktust másokkal. Lazíts kicsit, ne kapd fel mindenre a vizet, nem bántani akarnak, csak megérteni és segíteni.

És egyet tudok érteni, kép nélkül valóban nem lehet érdemi választ adni a kérdésedre.

Nyilván vannak itt olyan emberek, akik őszintén megmondják a véleményüket, hiszen ez egy anonim oldal, itt nem kell szépíteni, nyugodtan lehet őszinte az ember. Úgyhogy vállald fel magad és aztán fogadd az általad kért őszinte véleményeket. 💁

máj. 18. 18:07
 17/24 A kérdező kommentje:
Az első válaszlónak küldtem privátba képet tegnap, vàlasz még nem jött, gondolm valameylik negatív vàlaszoló is ő volt! Ezek után már a kedvem is elment a küldözgetéstől! Amúgy is, èn az első negatív vàlaszolóra értettem. Engem nem tudnak bántani, de ilyenekre vagyok a legalergiásabb, hogy nem a kérdésre goncentrálnak, hanem a személyeskedésre. Mit várnak?
máj. 18. 18:47
 18/24 A kérdező kommentje:
Fogadnàm én a kritikád, és az őszinténte vèlemyényt de képtelenek rà. Még erre sem jók!
máj. 18. 18:48
 19/24 A kérdező kommentje:
Őszinte véleményt! *
máj. 18. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Én nem kaptam képet, akkor miről legyen véleményem?

Így csak a reakciódat és a helyesírásodat tudom pontozni. 🤔

máj. 18. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!