35 -40 feletti nők ,ti mit gondoltok ha látjátok a mai huszonévesek stílusát,lehet menő,laza ha kilóg az alsónadrágja?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy srácot aki előttem nyújtózkodott a villamoson. Szépen le volt tolva trotyira a gatyája úgy hogy a boxere egyharmada kilátszott. Alapból nem szoktam megnézni az ilyen srácokat ,de rajta kifejezetten jól nézett ki.
Látott valaki hasonlót és mi a véleményetek?
ápr. 2. 17:23
2/18 anonim válasza:
Igaz hogy fiatalabb vagyok, de nagyon gáz.
3/18 anonim válasza:
Gáz, nem csak szerintem hanem a lányom szerint is
4/18 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, ha a csajok kipakolják a seggüket/mellüket/hasukat, akkor a fiúk miért takargassák magukat?
5/18 anonim válasza:
#4 szerinted szexi a kőműves dekoltázs? XD
6/18 anonim válasza:
Ez nem a mai huszonévesek divatja, mindig is voltak olyanok, akik így öltöztek, még 20 évvel ezelőtt is amikor én 20 éves voltam.
Akkor sem tetszett és most sem, de igazából sosem érdekelt.
7/18 anonim válasza:
Ez nem újkeletű dolog, sosem tetszett.
8/18 anonim válasza:
Ez nem új dolog, így most 37 évesen és anno régen is gáznak tartottam
9/18 anonim válasza:
4: hát mutogassa akkor a bőrét ha annyira akarja
10/18 anonim válasza:
36 vagyok, ez tinikoromban is divat volt. Akkor is gáz volt.
Múltkor egy velem egykorú pasas pakolt az önkiszolgáló pénztárnál... nem kőműves dekoltázsa volt, konkrétan a fél segge látszott szőröstül. Nagyon sok férfi hord valamennyire lógó farmert. Csak őket ugye senki nem szólja meg érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!