Milyen gyakran mostok hajat?
Figyelt kérdés
Én naponta minden reggel, ha munka után van valami különlegesebb programom, akkor meg egyszer mert olyan imádom ha frissen van mosva és szép. Ha csak itthon vagyok akkor is minden nap, max annyi hogy ha előző reggel mostam akkor utána már csak másnap estefelé. Ha másnap megyek valahova reggel megint megmosom. Ez durva? Nekem nem gond mert nem sok idő annyira, meg tényleg szeretem mikor teljesen friss, de lehet ettől bajom? Vagyis a hajamnak? Ti hányszor mostok hajat?máj. 16. 18:55
11/16 anonim válasza:
Heti 1-2 alkalom. (Nyáron ez változik)
Igazából nekem mosás után szinte kezelhetetlen. Mosás utáni 3-4 nap szeretem, akkor már van benne annyi zsír, hogy nem áll 1000 irányba:D
13/16 anonim válasza:
Heti egy vagy kettő, ha van valami program akkor szeretem előtte megmosni.
14/16 anonim válasza:
4-6 naponta. Nem szeretek hajat mosni, macerás, nyűg nekem, de még kevésbé szeretem, ha zsíros és csúnya a hajam. Szerencsére egyáltalán nem zsírosodik, így nem fontos gyakran mosnom, de azért azt sem szeretem, amikor már fura az esése. Frufrum van, arra szoktam száraz sampont fújni, amikor úgy látom, hogy nem oké, de még nem indokolt a hajmosás - nekem a csak frufrumosás nem vált be, béna vagyok, sosem sikerül rendesen kiöblíteni a sampont, aztán csak rosszabb, mint előtte.
15/16 anonim válasza:
Amíg dolgoztam volt hogy minden nap
Iskolában anno heti 1x
Amióta depressziós vagyok van hogy kéthavonta csak egyszer
16/16 anonim válasza:
Heti kétszer. Mosás előtti nap már szokott picit zsírosodni, de direkt várom meg ezt az állapotot, jót tesz a fejbőrnek. Mosás utáni nap nem annyira szeretem a hajamat, második nap szokott a legszebb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!