Szerintetek lehet úgy egy lány szép, hogy nincs nagy szeme, sa vastag szája ellenben nagy az orra és az álla? Privátba küldhetek fotót
Figyelt kérdés
ápr. 22. 20:33
2/7 Gál Gábor 2024 válasza:
Lehetni lehet, sok mindenből áll össze a szépség. Elsősorban a szemlélő ízlésétől :)
5/7 anonim válasza:
Mintha csak engem írtál volna le. Szerintem sajnos nem. Én átlagosnak látom magam, sőt jobb napjaimon vagy szép sminkben néha még szépnek is valamennyire, mégis mintha full láthatatlan lennék a férfiaknak.
6/7 anonim válasza:
Ha küldesz nekem is, szívesen megírom a véleményem :)
7/7 anonim válasza:
Igen, lehet szép úgy is. A külső szépséget nem csak pár dolog mérete határozza meg, hanem az egész összhangja. Egy nagyon vékony, keskeny arcon, ami mandulavágású szemek mélyen ülnek, egy nagy, vagy vastag ajak rémesen néz ki. Mellette még kismillió dolog van. Bőrtónus, hegek, ráncok, orca, állcsont, arccsont, fogazat, szemöldök, szemgödör, fül (íve, mérete, elállása...stb.), orr (mérete, iránya, cimpái, szemhez és szájhoz viszonyított pozíciója...stb.) és még lehetne sorolni.
Szóval igen, lehet szép is, meg lehet csúnya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!