A fiúkat kérdezem! Szerintetek milyen egy jó lány?
Egyik sem.
Alapban kedves, aranyos. De sok függ az adott helyzettől is. A visszafogott természet nekem jobban tetszik. De nem a túl félénk, hanem aki, ha kell, akkor azért ki tud állni magáért.
Én is inkább a felsoroltaktól eltérő szempontot említenék meg. Sőt, szempontOKat, engedtessék hát meg.
Gyengébb idegzetűek tekerjenek tovább az olvasás helyett. Illetve azok is, akik nem bírják a kritikát.
˜
˜
˜
˜
˜
˜
˜
˜
˜
˜
˜
˜
˜
Nr.1 tulajdonság: ŐSZINTE, mindig az igazat mondja, és nem hallgat el lényeges dolgokat akkor sem, ha épp nem kérdeznek rá konkrétan
Nr.2 IGÉNYES (A munkájára, önmagára. Nem, nem a szerméremtájék szörtelenítésére
gondolok, hanem hogy tiszták a körmei, kakilás után -lehetőség szerint- mindig megmossa az altestét, meg ilyen normál dolgok. A punciszzőr izlés dolga, nem igényesség fokmérője)
Nr.3 HITELES Azt mondja, ami gondol. Ehhez nem kell hogybunkó is legyen. De ha megkérdezik a véleményét, akkor a sajátját mondja, és mindig azt. Független attól, hogy a közönség összes többi tagja másként gondolja
Ez az én saját preferencia-rendszerem. Megjegyzés: Szerintem az őszinteség egy vagány dolog!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!