Nagy mellű nőként szép a bimbó piercing?
Figyelt kérdés
30 éves molett testalkatú nő vagyok. Nagy a bimbó udvarom. Már régóta tervezem, hogy csináltatok mell piercinget. Hogy lenne szebb egyik vagy mindkettő mellbe?ápr. 21. 22:42
11/12 Hans Solo válasza:
Szerintem nagyon feldobja, ha mindkettőben van. Izgató! 46F
12/12 anonim válasza:
Én pedig szingli pasiként azt mondom,hogy lehet elég,ha csak az egyik bimbódba tetetsz.
Bár hallkan mondom,nálam már így is nyerő lennél,hiszen imádom a teltebb nőket,főleg,ha a cicike,popsi is nagyobb.
Mert szerintem az ilyen nők a legszebbek,hiszen minden teltebb,husisabb nő egy tünemény!
Bocsi,a vékonyabb nőktől,de ők valahogy nem jönnek be nekem,nem tetszenek,s sexuálisan sem tartom őket vonzónak.
Kedves Kérdező Hölgy!
Ha esetleg van kedved,nyugodtan rám írhatsz privátba beszélgetés,barátkozás,vagy ismerkedési szándékból akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!