Nagy mellű nőként szép a bimbó piercing?
"Nagy mellű nőként szép a bimbó piercing?"
Nem. Engem nagyon irritál szex közben. Az összes lánnyal, akinek valamilyen test piercingje volt, többnyire nagyon hamar vége lett. Az előjáték során, ha a szám hozzáért, már vége is volt az egésznek. Mindegy volt, hogy köldök, száj, mell, fül, intim részen, vagy akárhol. Engem rohadtul zavar.
Nekem valószínűleg bejönne.
Akik kedvelik a piercingeket, azoknak bejönne, akár egy, akár kettőban van és akár egy-egy piercing, akár kettő-kettő...
Akik nincsenek érte oda, azoknak nagyon nem jönne be és max bottal nyúlnának hozzád.
A kettő között meg rengeteg ember van.
A lényeg, hogy a te tested, azt csinálsz vele, amit te akarsz.
7
Nem szokott beleakadni a ruhába? Vagy esetleg fájni neki?
Persze, miért ne lehetne szép? Nekem bejönnek a bimbó piercingek, eddig még minden nőn tetszett. Bármilyen alakú melleket opikailag feltuningol, számomra mindig izgató. :)
Fotókon már nagyon sokféle alakú és méretű piercinges mellet láttam, és az egészen pici ciciktől a nagyokig, mindegyiken tetszett.
Élőben csak pici és közepes méretűekhez volt eddig szerencsém, de imádtam kényeztetni piercinggel együtt is őket. :)
Nekem jobban tetszik ha mindkettőben van, szeretem a szimmetriát, valahogyan jobban mutat így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!