Mezőtúron van valahol tetováló meg piercing szalon? 19L
Inked Atmosphere tattoo studio, Mezőtúr, Szabadság tér 20. (a google segített :) )
Mondjuk piercinget szerintem nem csinálnak. Viszont annyi környező település van, gondolom valahol csak van a közelben, illetve Szolnokon meg valószínűleg találsz dögivel.
Jómagam grafikus vagyok. Régen felajánlotta egy jómódú művészetrajongó befektető, hogy támogatná, ha tetoválónak képezném magam és nyithatnánk egy tetoválószalont az új sport és pihenő szállodájában. Így kicsit belefolytam a tetoválók világába. De sem akkor sem most nem vagyok híve a tetoválásnak, piercingnek. A kihívás lelkesített, de mivel nem tudtam volna teljes szívvel végezni a tevékenységet, inkább nem mélyedtem bele. Nem bántam meg! 52 évesen másképp látom a világot. A tetoválás annyira végleges, hogy semmilyen módon nem illeszkedik abba, ahogy az ember változik élete folyamán. Gyerekkoromban kedveltem a Pom Pom meséit, a Frakk, a macskák rémét, Mikrobit, a Rumcájsz kalandjait, Spejbl és Hurvineket, természetesen Varázsceruzát főként. Sok ifjusági filmet, mozifilmet, tévéfilmet, ilyen-olyan zenét... De újra nézve, retró hangulatot megadják, ám meg sem közelítik azt a színvonalat, ízlést, amely most jellemző rám. Egyik sem való a testemre rajzolva! Főként, hogy a tetoválásnak is van időszaki stílusa, sőt, technikája is, amely évről évre elavul. A 20-30-40 évvel ezelőtti tetoválások röhej kategóriába tartoznak manapság! Nem lesz ez másképp a jelenlegi testvarrásokkal sem! A mostani fiatal (kérdező esetében 19 éve lány) 30 év múlva cikinek fogja érezni, 50 év múlva pedig ő lesz a röhejes néni a ráncos rajzokkal a testén. Ha pedig hízik vagy fogy, akkor még a figurák, alakok is eltorzultak lesznek.
Ha már mindenképp varratni akarsz magadra kedves kérdező, akkor ennél a minőségnél semmiképp ne add lejjebb igényedet: (ez talán kibírja trend és minőségvesztés nélkül pár évig)
muslubash.tattoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!