Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mennyire szabályos Vinteden?

Ez mennyire szabályos Vinteden?

Figyelt kérdés

Találtam egy eladót Vinteden aki több szép ruhát is árul de az alábbi van kiírva neki minden egyes ruhához:

"Feladás csak az oldalon kívül levélként vagy házhozszállítással futárral. Foxpostal-packetával nem tudok küldeni, így az oldalon keresztül nem tudod megrendelni. Utánvéttel vagy átutalás után postázom. Nem kérek szabályzatismertetőt, minden fillérekért van fenn."

Ilyet lehet csinálni Vinteden?

2024. ápr. 19. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Jelentsd. Nyilván továbbra is látod a terméknél a "vásárlás most" opciót, nem? Ha szabályos lenne a Vintedet ily módon megkerülni, akkor a Vinted lehetővé tenné, hogy az eladó kitudja kapcsolni azt, hogy a vevő rögtön rámehessen a megvásárlásra. Szóval ebből is látszik, hogy ez nem szabályos, hiszen erre nem kínál opciót a Vinted, csak arra, hogy rögtön megvásárold.
2024. ápr. 19. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Jelentsd, nem korrekt az eladó
2024. ápr. 19. 15:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Jelentettem. Köszönöm a válaszokat.
2024. ápr. 19. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Aki leszavazta az első két válaszolót, kifejtené miért nem gondolja hasznosnak?
2024. ápr. 19. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom valaki olyan szavazta le, aki szintén szabálytalanul árul a Vinteden. :D
2024. ápr. 19. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Arra nem gondoltál, hogy talán nincs Foxpost automata a közelében... Tudom, ítélkezni mindig könnyebb.
2024. máj. 9. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!