Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Illatfelhő vagy annyira...

Illatfelhő vagy annyira diszkrét hogy csak én érzem. Hogyan tudnám szabályozni hogy ne húzzak közönséges parfüm-csíkot magam után, de azért diszkréten érezni lehessen rajtam az illatot, és ne csak én érezzem?

Figyelt kérdés
Van valami trükk hogy megállapítsam, vagy beszabályozzam anélkül hogy kérdezgetni kelljen bárkitől? Van mikor én alig érzem, de megdicsérik, de volt hogy megkérdeztem barátnőtől érezni-e, és csak a nyakamba bújva érezte, pedig én azt hittem túlzásba vittem. Viszonylag tartósak a kedvenc parfümjeim amúgy, nem kell sokat fújnom belőlük.

2023. márc. 9. 09:15
 1/1 Metionin ***** válasza:
Igazából ez nagyon parfümfüggő. Nekem is van olyan, amiből lehet bátran locsolni, van ami 1-2 fújással okés és van, ami annyira tömény, hogy elég 1 fújásba belesétálni. Ezt teszteléssel tudod csak kitapasztalni szerintem, hogy valakivel szagoltatod, mert a saját orr hajlamos hozzászokni és idővel a megszokott 2 fújást mi már nem érezzük olyan erősnek, míg mások igen.
2023. márc. 9. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!