Hány cm-től lehet valaki fotomodell?
Hát ha nagyon jó külső adottságaid vannak és esetleg van ismerősöd :) kapcsolataid, akkor nem számít annyira.
Nekem is azt mondták, hogy fantasztikus az arcom és hogy jól fotózható, csak alig vagyok 160 cm. Meg nem vagyok túl sovány sajnos :( De sokszor mellékes, ilyen fotózásoknál, hogy esetleg nem vagy annyira magas. Bár függ attól is, hogy milyen képet lesznek. De én dolgoztatnék olyan modelleket is, akik kicsit alacsonyabbak. Max ha nem felelnének meg éppen akkor oda nem őket hívnám. De pl Quelle katalógusba se mindenki magas. Ha arclemosókat reklámozol akkor se kell hogy 180 cm légy.
Kifutóra az 175 feletti, de inkább az 180 körüli modelleket küldik.
katalógusfotózáshoz viszont kelendő vagy, ha amúgy vékony vagy, és nem mutatsz töpszliként a képeken. ezt majd úgyis eldöntik rólad ha elmész egy castingra.
de azt ugye tudod, hogy ha keresett modell akarsz lenni, ahhoz egy szép arc meg egy jó alak kevés? kisugárzás kell, eredetiség.
az igazi topmodellek se mind tökéletes szépségek, egyedi vonásaik miatt emelkednek ki.
megint én. Az 1. válaszoló. :)
Van egy barátnőm ő is nagyon alacsony, kb 150-155 lehet. Viszont gyönyörű, sosem láttam még ilyen szép lányt :)
Ő esküvői ruhákat mutat be, katalógusokban vannak a képei.
Az egyik ismerősömet is felkérték modellkedésre, de aztán felhagyott vele, mert az induló összeg 100.000 forint volt a ruhákra. Neki ez sajnos sok volt.
A másik ismerősöm is volt ill. most is az. Neki is elég nagy összeget kellett fizetnie, de ő ezt visszakapta, sőt még többet is.
De a fotómodellséghez nemcsak szép külső kell, hanem pénz, és jókor kell lenni jó helyen. Egyébként, ha nem vagy olyan alacsony, akkor már jó eséllyel indulsz. Na, meg ha vékony vagy.
A fotomodelleknél szinte mindegy a magasság mivel a fotóval lehet csalni a magasságon, ha jó szögből van lekapva a modell.Azonban nagyon fontos a szép, kifejező arc. A kifutókon 175 cm feletti lányokkal dolgoznak, itt az arc nem olyan fontos, inkább a tökéletes alak, hiszen a ruhát el kell adni.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!