Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rólatok is készült már olyan...

Rólatok is készült már olyan kép, amin megkérdőjeleztétek a szépségeteket?

Figyelt kérdés

Én alapvetően nem tartom magamat csúnyának, fotókon, élőben is tetszem magamnak.

Viszont a minap csinált rólam a bátyám egy képet, olyan vagyok rajta, mint egy torzszülött. XD arcpakolás a fejemen, mosási előtti, olajjal bekent zsíros hajjal, pizsamában eszek valamit a fotón. Az egész megjelenésen, arckifejezésem, szerelésem borzasztó rajta XD Ilyenkor csak azzal nyugtatom magam, hogy a gyönyörű sztárokról is készülnek botrányos paparazzi fotók.

2024. márc. 24. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez szerintem normális
2024. márc. 24. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Vannak fotogén és kevésbé fotogén emberek. De rengeteg múlik a fotóson. Hogyan instruál, milyen megvilágításban, milyen szögből fényképez, stb. Több ismerősömről, családtagomról és rólam is vannak jól és szörnyen sikerült képek is(amiken fel sem lehet ismerni az alanyt).
2024. márc. 24. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Rólam hálistennek a legtöbb kép jó, szeretem is ha fotóznak, de ez a mai… kicsit odatett XD
2024. márc. 24. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Rólam pont tegnap készült olyan kép, amin a megboldogult nagymamámra hasonlítok. 25 éves nő vagyok...
2024. márc. 24. 17:02
 5/6 Metionin ***** válasza:
Hajjaj, borzasztó a fényképarcom, ha nem megfelelő a szög vagy a világítás, akkor rendkívül ocsortány fejem lesz a képen.
2024. márc. 24. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen! Ilyen mindenkinél van. Ezek csak képek.
2024. márc. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!