MNorbi99 kérdése:
Lányok, nektek milyen alkatu férfiak jönnek be?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok úgy nagy átlagban milyen lehet a nők véleménye. Inkább a 20-30 as korosztály érdekelne de mindenkit meghalgatok :).márc. 20. 17:02
2/9 Metionin válasza:
Közepes magasság, vékony vagy kicsit izmos.
3/9 anonim válasza:
Nalam magasabb legyen(168cm vagyok) nem kell hogy nagy izma legyen, de azert legyen mar nalam erősebb 🤣a kockahas nekem sok, soha nem is jott be, de kinek mi🫠 Inkabb egy kis pocak mint a kockahas…….25/N
4/9 anonim válasza:
Én nem nagyon szeretem ha túl izmos, vagy egy kicsi izom, vagy kifejezetten vékony pasik jönnek be
5/9 A kérdező kommentje:
Hát eddig nagyon egyoldalú.
Jelenleg 176 centi vagyok kb 69 kilóval viszont hízni szeretnék olyan 75 kiló környékére. Ti mit gondoltok?
márc. 20. 18:21
6/9 anonim válasza:
én 40 vagyok szóval nem írom le mert m1
7/9 anonim válasza:
Én mindig azt szerettem, ha a pasi kicsit nagyobb darab. Az sem baj, ha aputestű. ;)
8/9 anonim válasza:
Vékony, szálkás izmos.
Kérdező, csak izomra hízz.
9/9 A kérdező kommentje:
Csak izomra lehetetlen, zsír nincs hogy ne jöjjön fel de próbálok ügyelni illetve a munkám is pörgős.
márc. 20. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!