Férfiak! Egyetértetek ezzel?
Figyelt kérdés
A munkahelyen pinterest képet kerestünk valamihez, és egy-két fiú véleményezte a lányokat. Erre a képre azt mondták, hogy ez az a lány, akit azért nem neveznek ducinak, de már nem merné felemelni és átvinni az ágyba a karjaiban.
Egyetértesz ezzel? Tényleg ennyire husisnak/súlyosnak néztek már egy ilyen lányt?
2023. dec. 13. 22:50
2/19 anonim válasza:
Hát.. én 70kg-t fel tudok tolni a fejem fölé, meg vissza.. és ezt úgy, hogy nem igazán csinálok kemény súlyzós edzést mostanában, szóval nem vagyok kigyúrva.. nyilván innen nézve nekem pl ez nem jelentene problémát.. Pl deadlift -t csináltam 110 kg-val is. Szóval szerintem én elbírnám karban.
3/19 anonim válasza:
Fiatal, szép az arca, szóval azért nem kergetném el, ha nagyon szeretné velem tölteni az éjszakát, de amúgy ez nekem már sok.
4/19 anonim válasza:
Az egyértelmű, hogy nem merném felemelni, persze ez inkább az én testem minősíti. :D
Egyébként látszik rajta, hogy nem sovány, de ez egyáltalán nem baj. Nekem kifejezetten tetszik.
6/19 anonim válasza:
Ez a lány se nem husis, se nem súlyos. Messze van még attól. 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!