Az hogy alakulhatott az ki hogy a magyar nők köztudottan a legszebbek a világon a magyar férfiak meg hát olyanok amilyenek?
Én úgy tudom, hogy a szlávok: szlovákok, csehek, szerbek stb. a világ/Európa szerint sokkal jobban néznek ki, mint a magyarok nemeket nem nézve, szóval vegyesen.
A németek se valami jól néznek ki, a keverékek, vagy a déliek inkább...
"Az ugye megvan, hogy a világon senki se gondolja / mondja ezt a magyarokon kívül?"
hát nem tudom, én régebben egy időben követtem egy erősen pánszláv külföldi fórumot ahol keményen ment a magyargyűlölet, de még ott is elismerték, hogy más országokhoz képest jól néz ki a magyar női felhozatal (mondjuk elég gyomorforgató kommentekbe ment át, mint hogy leuralhatnánk magyarországot, a nőket meg elvisszük fizetőeszköznek)
szerintem maximum annyi lehet, hogy elég kevert a génállományunk és így nagy a sokféleség, bármilyen az ízlésed, fogsz találni neked tetsző embert.
a férfi mezőnyt meg a tipikus kelet-európai mentalitás mérgezi, hiába hozol gyárilag jó géneket, ha szétstrapált az élet meg a rengeteg pia
Mert a magyar férdiakat szétstrapálja a pia meg a stressz
Még azokat is akiknek jók a géneik és sportolnak
Én nem tudom, de sosem hallom nők szájából hogy a magyar fiúk a legszebbek. Mindig csak azt a hallom egy rétegtől hogy a magyar lányok a legszebbek.
(Amúgy ez nem igaz, általánosítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!