Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Még soha életemmben nem volt...

Még soha életemmben nem volt műkörmöm, elmondanátok mondent amit egy, , kezdőnek, , tudni kell? Felpontozok. Csak légyszi gyorsan.

Figyelt kérdés
15L vagyok,és nagyon kis korom óta rágom a körmömet,és letépkedem a bőrömet,és nagyon csúnya a kezem.Néha a körmmöm körül kis,,búbok,,vannak.Nagyon szeretnék kis igazi köröm kinézetű körmöket.mert hangszereken játszok(csellón,és zongorán is.)Mennyi az ideális ár?Milyen kézzel kell odamenni,lehet e egy kicsit sebes a körmöm körül a bőr?Fáj e?(tudom hülye kérdés)ÉS EGYÁLTALÁN MINDEN!Légyszi segítsetek.előre is köszönöm.
2010. okt. 25. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már írták előttem másfél óra kb. míg elkészíti, levágja a bőrt a köröm körül a körmödet is teljesen levágja. Nálunk 3500 ft-ért már igényes körmöket csinálnak és tartósat. Lakkot azért mosd le a körmödről,de ha nem mosod a műkörmös úgy is megteszi. Nem fáj mikor csinálják ha erre célzol :)
2010. okt. 25. 17:57
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi,volt kéz:)
2010. okt. 25. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Minek írod ki kétszer ugyanazt a kérdést?
2010. okt. 25. 20:28
 14/14 A kérdező kommentje:

hátha még válaszol vki..és válaszolt is

neked is ment a kéz......xd

2010. okt. 26. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!