Miert mondják hogy olcso a temu?
Figyelt kérdés
Neztem es teljesen atlagos arak vannak, semmi kulonbseg mas webaruhazakhoz kepest. Mi ez a nagy felhajtas akkor korulotte?febr. 27. 14:43
11/13 hosszúhajú válasza:
én ma kaptam meg azt a 900 forintos hosszú ujjút, ami most már 2100, de szintén ma kaptam meg azt a világos színes felsőt, ami a választott színemben 1400, a többi 3600 körül - most is fent van épp egy 900 körüli, aztán hopp, nincs. csak résen kell lenni.
mellékelek egy linket most épp a zöld 799, a többi szín 6200 - de mire megnézed már változik..
12/13 pamu-1 válasza:
Nem olcsó, egy lánckereskedőhálózat utolsó szeme,
13/13 anonim válasza:
Én pl led csíkot vettem marha olcsón, mellé karácsonyi égősort és ilyen gyémánt kirakóst, 4000 pár 100 forint volt jött rá egy 2 ezres kupon és már csak 2300 forintot fizettem, holott pl ez az égősor a boltban magában 2 ezret közelítő összeg, itt a lényeg hogy az amúgy kínai boltban kapható termékeket megkapd sokkal olcsóbban. Apám képes volt arra hogy cipőt rendeljen onnan, 3 pár sportcipőt rendelt valami 5 ezer körüli összegért, az a szimpla kínai cipő minősége volt mint itt a boltban, igen, csak a különbség annyi hogy itt a boltban ezek a kínai cipők 8-12 ezer forint között mozognak addig a Temuról 5 ezerért vett 3 párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!