Álmaim szakmája vagy plasztika?
Sziasztok, egy húszon éves lány lennék, akinek, mint másoknak is, van egy álomszakmája, de még plasztikáztatni is szeretném magam. A probléma az, ha elkezdem a képzést, akkor, később lesznek meg a beavatkozások és hát az elég nagy baj lenne a számomra, mert nagyon nyomaszt a külsőm. Viszont álmaim szakmáját sem akarom hagyni azzal, hogy elmegyek dolgozni és elkezdek félretenni pénzt a plasztikára. Mit tegyek??? Nekem mindkét dolog nagyon fontos, de a kinézetem nagyon nyomaszt és szertnék plasztikát, de az álomszakmámat sem akarom feladni.
Nézegettem az iskolának a galériáját és ott mindenki olyan normális kinézettel rendelkezik. Én ha oda mennék, rosszul érezném magam, de akarom ezt a szakmát, de ha nem megyek és dolgozok, hogy legyen pénzem plasztikára, azt is megbánnám.
Nem tudok dönteni.
"álmaim szakmáját sem akarom hagyni azzal, hogy elmegyek dolgozni"
He? Akkor ribi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!