Minek vagy inkább kinek hatására lett divat az utóbbi 1-2 évben lányoknál/nőknél a műpofa?
Gondolom más is észre vette már.
Tényleg,egyéni önálló ízléssel nem rendelkező/ízlésficamos nő mint ebben az országban nem sok helyen lehet.
Semmi önállóság csak a (mű)divat majomkodás.
Menj végig egy plázán csúcsidőben és minden második/harmadik csaj ugyanúgy néz ki.
Nem volt elég a tetovált szemöldök - szigorúan leborotvált szemöldökkel - most itt van ez a műpofa is,valamelyik ízlésficamos celeb kiatalál valamit a birka tömegek meg mennek utána.
Könyörgöm,aki tudja árulja már el ezt most kinek köszönhetjük,kiben tisztelhetjük , ennek feltöltött műpofának a divatját?
Engem is idegesít, aztán látom, hogy nekik összejött a kapcsolat, nekem meg nem. Erre van igény szerintem, lehet neked meg nekem nem tetszik, de biztosan ők azt a visszajelzést kapják, hogy így milyen gyönyörűek.
A ritkát/különlegeset ritkán tartja SOK ember szépnek, mivel mindenkinek más az ízlése, de az átlagban sok ember meg tud egyezni.
Ez mindig is így volt.
egyáltalán nem ujdonság a smink
1-2 éve? Most születtél, vagy mi?
Ezek pár évtizede mennek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!