Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hölgyek ti bevállalnátok a...

Hölgyek ti bevállalnátok a plasztikát egy férfi kedvéért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel a férfi kifizeti a műtétet. Ti hogyan állnátok a dologhoz?

Nem ennyire kisarkítva a felvetést, de ebbe a cikkben lévő sztorira gondolok.

[link]

2023. febr. 11. 18:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
86%
NEM. Eleve nem csináltatnék soha plasztikát (kivéve egy baleset után esetleg), de MÁS KEDVÉÉRT SOHA:
2023. febr. 11. 18:42
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Kizárt.
2023. febr. 11. 20:17
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Biztos,hogy nem. Sokkal egyszerűbb a pasit lecserélni egy olyanra,akinek plasztika nélkül is tetszem.
2023. febr. 11. 20:32
 4/31 anonim ***** válasza:
95%

Nekem kellene együttèlni a következmenyekkel ùgyhogy csakis akkor mernèk belevágni egy ilyen műtètbe ha nagyon magam alatt lennèk a melleim miatt (nem vagyok). Tehát önmagában a fèrfi akarata miatt biztos nem. Mi van ha elrontják vagy ha kesobb cserèlni kell es mar nem lesz ott senki aki kifizesse..Amúgy nem vagyok nagy mell párti, akkor se csinaltatnek ferfi kedvèèrt nagyot ha en is szeretnèm a műtètet. Nem tudnám magamènak èrezni.

A cikkben szereplő nő hemyzete annyiban más mint az enyèm hogy nem volt elègedett a sajatjával 3 gyerek szoptatása után azèrt is ment bele. Azt viszont nem èrtem hogy hogy mert ekkorát csináltatni. Ez mar nagy súly. Mèg akkor is ha a ferfinek ez valami fètis, mindegyik komoly kapcsolatában felajánlotta.

2023. febr. 11. 21:00
 5/31 anonim ***** válasza:
62%

Nem olvastam végig a cikket, de ha lenne pénzem jópár műtétet csináltatnék, a mell is benne van - gyerekek előtt is szerettem volna, amióta vannak meg erősen indokolt, mert 30 évesen már olyanok, mint dédnagyanyámnak volt 80 évesen...

Szóval ha valaki fizetné helyettem az pláne jó lenne

2023. febr. 11. 21:16
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
A kedvéért nem. A kedvéért felveszek egy szép ruhát vagy kisminkelem magam de nem rakatok magamba szilikont. Ha én magam nem lennék elégedett a mellemmel, akkor rendben.
2023. febr. 12. 17:59
 7/31 Metionin ***** válasza:
92%
Nem, eszem ágában sem lenne. Csak akkor csináltatnék meg bármit, ha nekem nem tetszene.
2023. febr. 12. 20:19
 8/31 anonim válasza:
91%
Kizárt
2023. febr. 14. 17:27
 9/31 anonim ***** válasza:
26%
Igen.
2023. márc. 20. 18:59
 10/31 anonim ***** válasza:
90%
Férfiért soha, csak ha én magam érezném szükségesnek. Ha nem tetszenek a pasinak az adottságaim, keressen mást.
2023. ápr. 5. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!