Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hölgyek ti bevállalnátok a...

Hölgyek ti bevállalnátok a plasztikát egy férfi kedvéért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel a férfi kifizeti a műtétet. Ti hogyan állnátok a dologhoz?

Nem ennyire kisarkítva a felvetést, de ebbe a cikkben lévő sztorira gondolok.

[link]

2023. febr. 11. 18:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%
Sokan azt fogják mondani hogy nem. lehet paraszt vagyok de páromnak ultimátumot adtam hogy csak akkor lehet gyerek ha adott esetben kiplasztikáztatjuk a hibákat. Úgy is lett.
2023. ápr. 23. 09:39
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
Olyat amit nem akarok nem vállalok be senki kedvéért! Ha egy férfi nem fogad el olyannak ami vagyok, nem is érdemel meg.
2023. máj. 4. 10:55
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Nincs az a férfi, aki miatt ez megérje nekem. A mellemet pl szívesen megműttetném, de nen férfiak miatt, hanem engem zavar, hogy ilyen lapos vagyok. Mivel magas is vagyok, amin nem lehet változtatni, kicsit nőietlennek érzem, ha mellem sincs. De ha egy férfi elvárná ezt, akkor csak azért se műttetném meg semmilyen testrészemet.
2023. máj. 4. 13:58
 14/31 anonim ***** válasza:
89%
Sőt amúgy a mellemet sem műttetem meg, mert sokba kerül és annyit nem ér nekem.
2023. máj. 4. 13:59
 15/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2023. máj. 15. 11:06
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Azeressen úgy, ahogy vagyok.
2023. máj. 22. 23:50
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

Férfi kedvéért soha.

Magam kedvéért persze.

Ha én akarom, és egy pasi fizeti, azzal nincs gond. De persze ezért nem várhat el semmit sem cserébe.

2023. jún. 17. 08:21
 18/31 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Ha annyira elégedetlen a külsőmmel, hogy mindenképp plasztikára presszionál vagy csak annyit mondok, hogy "nagy az orrom" pl és így a "dehogy, nekem tetszik" helyett azt mondja: "ismerek egy jó sebészt, kifizetem" az nem egészséges.

Szerintem sok műtét rosszabb eredményre vezet, mint ami előtte volt, vagy, ha szép is, nem pont olyan lenne, mint elképzelem, ezért, amíg magamnak megfelelek, addig nem fekszem kés alá.

2023. júl. 8. 00:35
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
Biztos hogy nem.
2023. júl. 17. 06:52
 20/31 anonim ***** válasza:
91%

Nem, de egy ilyen ötlet után még el is hagynám.

32N

2023. aug. 1. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!