Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ha magamnak...

Szerintetek ha magamnak beadnék naponta 1 B12 Injekciót akkor nőne a fenekem? Bővebben lent. Help.

Figyelt kérdés

Utálom, hogy kicsi a fenekem, plasztikára nincs pénzem, 3 évig tornáztam, nem lett nagyobb csak feszesebb. Nem látok más megoldást. Szerintetek nőhetne ettől a fenekem?

Ezt a cikket találtam a neten és innen az ötlet. :)

"A nagy fenék körül kialakult őrület azonban komoly veszélyeket rejt, Abidján városának kiterjedt piacán ugyanis megjelentek a testrész méretét növelő csodaszerek. A kis ampullákban 2 dollárért (340 forintért)kapható szert naponta egyszer kell beinjekciózni az izomba, hogy a kívánt növekedés meginduljon.

Akit a fecskendő gondolata elriaszt, ugyanezért az összegért krém formájában is részesülhet a csodaszerből, amely nem tartalmaz részletes leírást az összetevőkről. A címkén mindössze a B12 vitamint, és persze a nagy fenék, nagy mell feliratokat tüntették föl."

[link]

Tudom, hogy őrültségnek tűnik, de hátha bejön.

Előre is köszi a válaszokat.

2010. okt. 24. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha azt feltételezem erről a "csodaszerről", hogy előbb halsz meg tőle, mint a nagy segg miatti kiadós szextől?
2010. okt. 24. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nem ajánlom, veszélyes lehet!
2010. okt. 24. 19:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Mért halnék meg tőle?

Elvileg a B12 injekciót sok betegség kezelésére alkalmazzák. Pl.: vérszegénység. Én nem hiszem, hogy ártana, de lehet nincs igazam, mert nem értek hozzá.

2010. okt. 24. 19:40
 4/7 A kérdező kommentje:

De mért lenne veszélyes?

És mit gondoltok arról, hogy nőhet tőle a fenék?

2010. okt. 24. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akard növeszteni a feneked, a korral majd megnő, és majd akkor az lesz a baj, hidd el. Meg azért lehet veszélyes, mert a vitaminok is túladagolhatók, amelyik meg nem tározódna el, az is többlet terhet ró a szervezetedre, hogy a felesleget kiürítse. És bár olyan jó lenne az ilyen csodaszereknek hinni, hogy nem kell semmit tenni, nem kell küzdeni, nem kell a genetikába beletörődni, csak 1 csodaszer, és minden más lesz, ahogy vágysz rá... de nem lehet ezekben hinni, és mondom, veszélyes is lehet azon felül, hogy csak a pénzed akarják... 2. voltam
2010. okt. 24. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A címkén mindössze a B12 vitamint, és persze a nagy fenék, nagy mell feliratokat tüntették föl."=nem írták rá, milyen mérgekből áll., de nyomokban talán tartalmaz b12 vitamint is.

Valószínűleg semmit nem használ, ha tényleg rendesen tornáztál, mert akkor már van izom. Meg különben is, minek neked nagy segg...? Szüléskor felszedsz 5kilót, máris azon fogsz nyavajogni, hogy hogy add le.

2010. okt. 24. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:

A B12-t a vegetáriánusok szokták szedni, mert természetes úton csak a húsban fordul elő. Én is szedem, de nem nőtt meg a fenekem tőle.

Ajánlom a lovasportokat, az szép kerek fenekte csinál.

2010. okt. 25. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!