Hány naponta adadtátok be a gynevac injekciót, én azt olvastam 10, de van aki 7 naponta, szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 08:17
1/8 anonim válasza:
A gyártó a 10 napot tartja a legideálisabbnak, de lehet 7 naponta is. Én 7 naponta adattam be, 2 hete volt az utolsó adag. Szerintem így is jó volt, főleg, hogy olyan izomfájdlamat csinált párszor, hogy alig bírtam kivonszolni a fenekemet a rendelőből. Szóval túl akartam rajta lenni. És jónak találom.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak a fenekedbe lehet adni ugye?A páromnak is beadják,ő neki esetleg a karba?
2011. ápr. 21. 08:58
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy félek tőle,hogy így fáj.:-(Pontosan hova kapod?
2011. ápr. 21. 09:00
4/8 anonim válasza:
Mi hetente adatuk be.
Farba kaptuk mindektten otthon borogattuk.paromnak jobban fajt nekem csak az elso.
5/8 anonim válasza:
Én 7 és 10 nap között, ahogy sikerült. És tényleg nagyon fájt, először még vissza is mentem, hogy szerintem valamit "elszúrtak" :))) De nyugi, ki lehet bírni, a cél érdekében pedig mindenképpen.
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Nálunk csak én kaptam, hátha segít. Általában fenékbe adják, mélyen az izomba, de lehet karba is. Sajnos tud fájdalommal is járni, de mindent a cél érdekében.
7/8 A kérdező kommentje:
Remélem segít.:-)Köszi.Inkább a karomba adatnám,de azt mondják jobb a farba.És még annyi,hogy az injekció fáj vagy utána?
2011. ápr. 21. 12:38
8/8 anonim válasza:
Nem a szúrás, hanem utána, amikor az a pici oltóanyag bejut az izomba. Na az feszít, izomlázszerű érzés. A férfiakat általában jobban megviseli, de ennyit kibiírhatnak ők is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!