Miért látja mindenki magát rondának?
Teljesen ugyanaz a véleményem, mint az elsőnek :S Nincs önbizalmam :/
18/L
Mert a mai szépségideálnak senki sem tud megfelelni, aki nem 170 centi és 45 kiló, nincs platinaszőke, seggig érő haja, és akkor melle mint egy luftballon, továbbá nem rendelkezik hatalmas, szemekkel, pisze nózival, őzikelábakkal.
Én abszolút nem vagyok ilyet (sőt, kevésbé ilyen nem is lehetnék:)) mégis elégedett vagyok magammal, pedig nem vagyok tökéletes. Szerintem ehhez leginkább önismeret kell.
Hát a fotók rólam is debilek igazából, de nem zavar:) Mert nem az a lényegük, hogy topmodellként pózoljak rajtuk, hanem hogy megőrizzenek egy szép pillanatot (még ha debil fejet is vágok:D)
Én személy szerint nem értem ezeket az embereket. Nem vagyok világszépe, de szerintem csúnya sem vagyok. De nem is ez számít, mert mindenkinek más a szép! Tisztában vagyok vele, hogy valakinek én is szép vagyok, és magammal is elégedett vagyok, a súlyommal és a magasságommal is. Talán kicsik a melleim, de nem zavar, mert sosem változtatnék semmit magamon. Szerintem butaság ilyeneken gondolkodni, hogy valaki csúnya-e vagy szép. Mindenki tetszik valakinek, ha más miatt nem, hát akkor a személyisége miatt, és az többet ér minden külső szépségnél, bármilyen közhelyes is. El kellene fogadniuk magukat az embereknek, mert az elégedetlenkedéstől semmi nem változik, és boldogok sem lesznek tőle. Az olyasmin, amin meg lehet (pl. duciság, ronda szemüvegtípus, elálló vagy sárga fogak, pattanásos bőr, száraz bőr, zsíros/száraz haj) változtatni, ha tényleg zavarja az illetőt, nem csak sírni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!