Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyian írják, hogy rondának tartják a szilikonos cicit mégis egyre nagyobb rá a kereslet. Mi állhat ennek a hátterében? Képmutatásból mondja mindenki, hogy nem tetszik neki? Mert ha nem lenne rá igény nem lenne akkora üzlet.
22:37 akkor gondolom fogat meg lábat se mosol soha, se hajvágás, borotválkozás, hisz a fogkefét se Isten teremtette.
Amúgy szerintem félreértették páran a kérdést, szilikon alatt nem az értendő, hogy mindenki olyan lesz, mint Dolly Buster, elég csak arra gondolni, hogy szoptatás utáni mell rendberakása, a szilikon (felvarratással együtt) segít megemelni a megereszkedett mellett, ilyesmi. Szóval nem arra gondoltam, hogy tőgyeket csináltat magára valaki.
Nekem két szilikonos csajjal volt már dolgom (legalábbis ennyien vallották be) és cask az egyiknél látszott nagyon halványan a vágás helye, szerintem ez 1-2 éven belül eltűnik.
De hogy szúrna ilyesmit soha életemben nem tapasztaltam még, teljesen kellemes tapintása volt mindkettőnek és lehetett markolászni, nyalogatni, semmi baja nem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!