Szeretnék romásan kinézni, mit tegyek hogy annak nézzek ki?
Figyelt kérdés
Mindig tetszett ez a oláh cigány kinézet. Hosszú sötét barna hajam van. Sok arany ékszert hordok és szeretek feltünően sminkelni és feltünöen öltözködni. Amugy a családba van roma, bennem is van egy kevés. Járok szoliba és a hasam fekete meg a lábam is elég sötét, de az arcom meg a karom sárgás lett. Hogy érjem el, hogy ott is csoki legyek? Fejkendőket is szeretem hordani, csak nagyon világos vagyok ugy érzem. Szeretem a roma zenéket is.jan. 30. 06:22
1/10 A kérdező kommentje:
sok roma barátom is van. Használom a dikk, more szavakat bár manapság ezeket már nem csak romák használják. Tudom sok roma szó jelentését.
jan. 30. 06:26
2/10 anonim válasza:
A roma ismerőseidtől kérj tanácsot, náluk jobban senki nem tud segíteni.
3/10 anonim válasza:
Elösször is egy 3-4 évet a sitten le kellene tolni. Az a belépö.
4/10 anonim válasza:
Ha gondolod mesélek a szomszédomról. Ő neki sikerült
6/10 anonim válasza:
Elég furcsa a törekvésed.
Általában ennek a forditottjára van igény és példa. Téged mi motivál?
8/10 anonim válasza:
A proli alja rétegtől tanulj, a normális cigányok már teljesen elhagyták ezeket.
10/10 anonim válasza:
Megpróbálok azért kicsit normálisabb választ adni ha komoly a kérdés, hogyha lány vagy akkor sötét barna haj vagy fekete. És barnulj le, naptól vagy szoli. A karika fülbevaló is romás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!