Dóriyyi kérdése:
Szépnek tartod magad? =)
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 20:15
11/18 anonim válasza:
fogaimat annyira nem szeretem, meg az orromat.
a fenekem is kicsit nagy
de úgy nagyjából igen, nem undorodok magamtól vagy ilyesmi(régebben volt ilyen)
13/18 anonim válasza:
Néha igen, néha nem. :D Most például abban a szakaszban vagyok,a mikor meg vagyok elégedve magammal. :) De van olyan időszak, amikor egyszerűen mindent, de mndent utálok magamon. :D
14/18 anonim válasza:
egyedül az orrom nem szeretem,de azonkívül teljesen meg vagyok magammal elégedve.
18/L
15/18 anonim válasza:
Tudom nem ide illik a kérdés de segitsetek már..Holnap nyitva lesz a debreceni fórum bevásároló központ?
16/18 anonim válasza:
Sok pozitiv visszajelzést kapok, és én is úgy látom, hogy nem vagyok rossz. 10-ből talán egy 7.5-8 pontot adnék magamnak. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, dehát mindenkinél van szebb és jobb, ezen nem bosszankodom.
Próbálok mindig kedves lenni, és mosolyogni az emberekre, attól még vonzóbbak leszünk.
17/18 anonim válasza:
Nem. Jó adottságaim vannak, de kritikus vagyok magammal. Egy nő soha sem lehet elég szép és gazdag:D
18/18 anonim válasza:
Szépnek tartom magam, de nem vagyok elszállva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!