Undorító, ha egy lánynak szőrös a karja? (Elsősorban a fiúknak szánom a kérdést, de nagyon érdekelne a lányok véleménye is)
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 02:40
11/21 anonim válasza:
Engem zavarna a nőn az erős szőr.A ritka,gyenge szőr még elmegy.
12/21 anonim válasza:
A saját testemen nem szeretem látni a szőrt, ezért eltávolítom mindenhonnan, de ez én vagyok. Amikor másnak a szőrös karját látom nem gondolok semmi rosszat. Neki ilyen és kész.
A szőr miatt cikizni, beszólni a másiknak végtelenül bunkó dolog.
N
13/21 anonim válasza:
Dehogy undorító, hagyd meg ha neked így kényelmes.
F
14/21 anonim válasza:
12,azért az igénytelen szőr tényleg gáz.Pl. a farkasember szemöldökös,meg a szakmunkásbajszos csajok engem nem vonzanak.Nekem is van pár szál szőr a szemöldököm közt,de kiszedem,mert gáznak érzem.
15/21 anonim válasza:
Nem értem, ha gyárilag nincs meztelencsiga nő, miért az a vonzó. Ezt elmagyarázni egy földönkívülinek... "fajunk hímjei csak úgy vonzódnak a nőstényekhez, ha azok egy természetesen ott lévő dolgot egész életükön keresztül folyamatosan eltávolítanak. Ezt a fajunkon belül természetes dolgot csak a hímeknél tartjuk természetesnek."
16/21 anonim válasza:
#10 értelmes ember megszabja másoknak, hogy mit kell undorítónak vagy épp vonzónak találniuk? Csak kérdezem. ;)
17/21 anonim válasza:
Az emberek testének természetes változatossága miatt fontos megállapítanunk, hogy minden ember különböző és egyedi. A szőrösség szintén természetes és normális jelenség, és nem kellene megbélyegezni vagy negatívan címkézni azt, ha valakinek szőrös a karja. Fontos megértenünk, hogy mindenki más és más, és a testünknek való odafigyelésnek nincs egy univerzális "ideális" formája. Ami fontos, az az egyéni autonómiának való tisztelet és elfogadás. Mindenkinek joga van arra, hogy úgy élje az életét, ahogy neki a legkényelmesebb és legtermészetesebb, anélkül, hogy mások ítélkeznének vagy megbélyegznék azért, mert a testük másképp néz ki.
18/21 anonim válasza:
17-es vagyok. A válaszom AI segítségével készült. Kiváncsi vagyok hányan pontoznak le😁
19/21 anonim válasza:
A lányoknak akiket láttam hogy szőrösebb nekik, általában nem túl erős szőrzetűek. Szóval ilyen természetes hatást kelt, de nem undorító
20/21 anonim válasza:
18,jó nagy ökörségeket generál ez a xar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!