Műkörmösök véleménye érdekelne, ez az uv lámpa milyen? Illetve milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Otthoni használatra lenne, de szívesen fogadok más tippeket is, hogy milyen márka lampajat érdemes használni?
2020. okt. 14. 13:09
1/5 anonim válasza:
Ez egy sun lámpa, teljesen jó. Főleg otthonra.
Ha nem sürgős, akkor az aliról fele ennyiért meg tudod venni ugyanezt. Igaz, az vagy 2 hónap, míg megjön.
2/5 anonim válasza:
Én a helyedben aliexpress-ről már nem rendelnék, mert ha nem ér ide dec-31-ig, akkor utána már vámot és áfát kell fizetni.
3/5 anonim válasza:
Kínából jövő termékekre már most is kell fizetni ezeket bizonyos összeg felett. Nem tudom mi változás lesz januártól.
Ez a lámpa 10-15$, most nem kell rá semmit fizetni pluszban.
4/5 A kérdező kommentje:
Sürgős úgyhogy megrendelem innen, nekem megér ennyit. Igazából arra voltam kiváncsi, hogy érdemesebb e egy pár ezerrel drágább Crystal nailest venni vagy jó ez is, de emellett döntöttem mert ennek nagyobb a teljesítménye több LED égővel. Remelem jó lesz és köszi a segítséget
2020. okt. 14. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!