Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MŰKÖRMÖSÖK, milyen lámpát...

MŰKÖRMÖSÖK, milyen lámpát vegyek!?

Figyelt kérdés

Beiratkoztam OKJ tanfolyamra, amit majd ősszel kezdek.

Szeretnék emiatt beszerezni egy lámpát. Az UV/LED lehet a legjobb választás? Érdemes e-bay-ről beszerezni a lámpát? Körmös ismerős azt mondta, ugyanaz kapható ott is, mint nálunk, csak kb. fele áron.

Köszönöm előre is a segítséget! :)

#lámpa #műkörmös felszerelés
2020. aug. 12. 09:59
 1/2 anonim válasza:
Nem tudom aktuális e még a kérdésed de 36 wattost minimum és jobb ha kombinált ( led/uw ) mert akkor tuti minden anyag köt benne. Én emagról rendeltem annó és tökéletesen működik. Ha csak ledest veszel arra figyelj hogy az anyagaid ledben kössenek.
2020. szept. 21. 07:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, aktuális, csak október közepén indul a tanfolyam, és még nem vettem. A 48-as nem lenne jobb? Az én körmösöm most rendelt azt hiszem az e-bay-ről. Azt mondta, ugyanaz, mint amiket náluk árulnak 15 ezrekért, csak ott feleannyiba kerül. Nem nagyon mertem kérdezgetni róla, mert még nem vallottam neki arról, hogy én is tanfolyamra megyek.
2020. szept. 22. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!