Most akkor már 177 centis testmagassággal is alacsony vagyok?
Figyelt kérdés
Mi ez a hülyeség? Régebben meg sem fordult volna a fejemben, hogy alacsony lennék, teljesen átlagosnak gondoltam magam. Az elmúlt 1-2 évben viszont folyton azt hallgatom, hogy alacsony így, alacsony úgy. Még nálam fél-egy fejjel alacsonyabb lányok is azt mondják, hogy én alacsony vagyok, mert hogy 180 centi az átlag és én 177 centivel a törpe srácok közé tartozok. Hát menjenek már a p..ba.2024. jan. 4. 16:16
21/34 Senior Séf válasza:
Most akkor már 177 centis testalacsonysággal is magas vagy.
22/34 anonim válasza:
#20 Áhh, akkor már kb nem élnél a tűztől, annyiszor égettek volna el. XD.
23/34 anonim válasza:
#20 Áhhhh akkor betámadnának, hogy "VAN AKI BETEGSÉG MIATT ILYEN ÁM EZÉRT HA NEM FOGADOD EL A KÖVÉREKET ÉS NEM JÁRNÁL KÖVÉRREK DISZKRIMINÁLOD A BETEGEKET ÉS ROSSZ EMBER VAGY!!!" :D Azt nem fogják fel, hogy ilyenkor senki nem a betegeket szidja, hanem azokat, akik zabálnak és azért kövérek. Ezen kiakadni meg ezzel védekezni olyan, mintha azt mondanám,hogy bunkó vagy ha leoltasz engem amiért összevissza megyek a járdán, minden kocsi elé kiugrok, és mindenkinek nekimegyek, mert hogy vannak vakok, akik nem tudnak máshogy maguktól közlekedni. Igen nyilván vannak, nem is bántja szegényeket senki érte, csak én baromira nem vagyok vak, tehát igenis tanuljak meg közlekedni :D Na de mindegy nem offolok itt tovább.
24/34 A kérdező kommentje:
Ez csak elméleti feltevés volt, eszembe nem jutna amúgy beszólogatni valakinek a testsúlya miatt. Csak mi a különbség, ha a testsúlya miatt sértegetek valakit, vagy a mellmérete miatt, vagy mert lapos a se99e, mint ha valakit a magasságával aláznak?
2024. jan. 5. 10:52
25/34 anonim válasza:
#24 Az égvilágon semmi, csak annyi a történet lényege, hogy a nőknek szabad, a pasiknak ezt viszont nem. Ha mégis kritikát alkotsz bármely nőröl, akkor te bizony incel vagy, igaz, minden második férfira ezt mondják tavaly óta, úgy, hogy nem is tudják mit jelent, de incel vagy. :D
26/34 anonim válasza:
Incel bizony, mert kapasbol altalanosit, es nem fogja fel, hogy pusztan attol, hogy o ragerjed egy lanyra, akkor az a lany nem koteles ot oralisan vagy maskeppen kielegiteni, ha neki tortenetesen nem jon be Incel urfi kulseje.
27/34 anonim válasza:
#26 Ez most bizony nagy öngól volt. A kérdező sehol nem említett az orális közösülés egyetlen formájáról sem, illetve a mondandód további részleteit is csak te, agresszíven képzelted oda, holott az utolsó válaszában csak azt fejtette ki, hogy ő nem szólhat senkinek a súlya miatt, őt viszont megszólhatják a magassága miatt, és ez tök jogos. Miért haragszol a kérdezőre, csak nem volt pasid?! Egyébként nézd meg jobban azt az incel szó jelentését, tudom, tudom, most egy éve egyszerűbb ezzel dobálózni a normális kommunikáció helyett, mert valami éleseszű kitalálta ezt nektek, de próbálj meg néha gondolkodni, megéri! ;)
28/34 anonim válasza:
#27: Ja, ha szerinted a kerdezo nem oralis es egyeb szex, hanem pusztan platoi andalgas celjabol vagyik a noi tarsasagra, akkor almodozz csak kedvedre.
29/34 anonim válasza:
#28 :DDD Ez azért már elég durva paranoia, egy egyszerű magasságról szóló kérdésről már rögtön a szex ugrik be, NEKED, nem a kérdezőnek. Talán nem ez jár az eszedbe egész nap?
30/34 anonim válasza:
#29: Olvasgass egy kicsit arrol, hogy az incelek hogyan targyiasitjak, magyaran pusztan a maguk testi kielegulese eszkozenek tekintik a noket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!