Szerinted egy embernek mi a legelőnyösebb testmagasság az életben?
Figyelt kérdés
Miért?2023. jan. 19. 16:09
1/14 anonim válasza:
175 cm. Ez az, ami már magas, de azért mégse zavaroan. Ennyi szeretnék lenni én is. Nem szeretem az alacsony testmagasságot.
2/14 anonim válasza:
110-220 között. A többi csak pénz kérdése.
3/14 anonim válasza:
170 és 180 között. Szerintem ott a legszebbek a testarányok, az izomzat szép hangsúlyos, de nem zömök a test tőle és nem is pók-szerű.
4/14 anonim válasza:
175 cm
Se nem túl magas, se nem túl alacsony, igazából mindenre jó amire csak kell.
Én 172 vagyok, de igazából ezen a 3 centin nem múlik, teljesen jó ez is.
F29
7/14 anonim válasza:
4es vagyok, köszönöm, hogy lehúztátok a véleményemet:D 100%-ban a kérdésre válaszoltam, ráadásul eléggé egybehangzik a többi válaszolóval...:D
8/14 anonim válasza:
Gratulálni tudok #7-hez hasonloan is:)
(#1)
9/14 anonim válasza:
Kinek mi....Én 170 alatti férfi vagyok,szívesen lennék legalább 175-180.De szerintem a legtöbb hozzám hasonló férfit zavarja az alacsonysága.
10/14 anonim válasza:
190 cm között férfiként.
Én férfiként 197 cm vagyok és néha már beverem a fejem ide-oda. A 190 cm is elég magas lenne még mindig, de már nem kellene a fejemre vigyáznom egy csomó helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!