Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor már 177 centis...

Most akkor már 177 centis testmagassággal is alacsony vagyok?

Figyelt kérdés
Mi ez a hülyeség? Régebben meg sem fordult volna a fejemben, hogy alacsony lennék, teljesen átlagosnak gondoltam magam. Az elmúlt 1-2 évben viszont folyton azt hallgatom, hogy alacsony így, alacsony úgy. Még nálam fél-egy fejjel alacsonyabb lányok is azt mondják, hogy én alacsony vagyok, mert hogy 180 centi az átlag és én 177 centivel a törpe srácok közé tartozok. Hát menjenek már a p..ba.

2024. jan. 4. 16:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
35%
Átlagon felüliként (kb. 194 centi) sem tapasztalom másként, ez sosem a magasságon múlt, hanem az anyagi helyzeten.
2024. jan. 4. 17:00
 12/34 anonim ***** válasza:
62%
#13 Ezt a bullshitet. Én vagyok a 188 centis, aki írt már ide korábban, és vannak aktív, "ismerkedő korú" fiú/férfi ismerőseim nem is egy, és a legmagasabb barátom is max 180 cm magas, akiket ismerek leginkább 175-176 magasak, és igen, itthon tartózkodunk, meg születtünk mind! Van akinek azóta már felesége van, 175 centisen, én például Magyarországon egyenesen ritkán magasnak számítok, nem nagyon látok nálam magasabbat mindennap az utcán, persze itt gyakorin mindenki 2 méter, és alsó "rúdja" is minimum 20 cm..
2024. jan. 4. 17:04
 13/34 anonim ***** válasza:
9%

Aham... nők azzal jönnek, hogy ennyi a magyar átlag és ezért te törpének számítasz... aham.. hihető sztori... XD

A frusztrált, pszichés problémákkal küzdő inceleken kívül senki nem búj statisztikákat átlag magasságról meg kategorizál mindenkit.

A normálisok meg becsajoznak, akkor is, ha 170 centisek.

2024. jan. 4. 17:29
 14/34 anonim ***** válasza:
9%

#16 A *gazdagok* meg becsajoznak, akkor is ha 170 centisek.

Elgépelted, kijavítottam. Szívesen.

2024. jan. 4. 17:34
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
17, gyökér:D Te tényleg ennyire lelkesen hazudsz magadnak, vagy valamilyen kényszerbetegség diktálja?
2024. jan. 4. 17:36
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
#18 Nem tudom, a színtiszta valóság az nálad hazugság vagy kényszerbetegség? Nálam egyik se.
2024. jan. 4. 17:38
 17/34 anonim ***** válasza:
32%
19, hát ha az a színtiszta valóság, amire 5 percen belül lehet egy tucat ellenpéldát mutatni, akkor attól tartok gondjaid vannak a fogalmak jelentésével.
2024. jan. 4. 17:40
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Jahj istenem... Sok lány valamiért arra izgul, hogy állva le tudja sz_pni a srácot, mert az milyen szexi meg férfias. Egyáltalán nem vagy alacsony, az ilyen embereket ignoráld, amennyire tudod. Csak b_sztatni akarnak valamiért, kb annyi alapja van, mint mikor egy nő X év ugyanannyi kg, és az egyik rosszindulatú rokona mégis minden egyes találkozásnál közli,hogy "te híztál, nem?" Ráadásul a magasságodon még változtatni se tudsz, úgyhogy pláne üres b_szogatás.
2024. jan. 4. 19:02
 19/34 anonim ***** válasza:
35%
bizti ari srác vagy :))))
2024. jan. 4. 19:06
 20/34 A kérdező kommentje:
Bezzeg tinder bio-ba kiírnám, hogy dagadtak balra húzzanak, az body shaming lenne (pedig azon változtatni is lehet)
2024. jan. 4. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!