Szerintetek tényleg csúnyák a duci lányok?
5, azért írtam hogy általában
Szerintem alapjáraton véve nem a testsúly határozza meg, hogy milyen az összkép. Mármint, én alapból úgy vagyok vele, hogy kevés olyan ember van, aki kifejezetten csúnya, akinek az összes testi jellemvonása ellene szól. Persze, sokan nem egy szépségkirálynők, de szerintem nem olyan sok kifejezetten csúnya ember van, hanem inkább átlagosak, vagy tán átlag alattiak, de most az, hogy "csúnya"..
De amúgy meg van olyan lány, aki duci, de összességében akkor is helyes, ugyanúgy, ahogy a normál alkatúaknál is így van ez. Ha valaki jól öltözködik, meg igényes magára, és ez látszik is rajta, akkor már alapból szebbnek tűnik, még akkor is, ha nem kifejezetten szép, vagy pedig ha kövér. Én egyébként voltam kövér, és emiatt tuti le leszek pontozva, de én a testemen csak a zsírréteget láttam, ami szerintem nem szép. Nem volt esztétikus ruha nélkül, nem tetszettem magamnak, csak a zsírt láttam. Ettől még nem azt mondom, hogy egy kövér embernél nem lehet helyes az összkép, meg nem lehet szép az arca, meg nem lehet csinos, de a zsírréteg az én szememben nem vonzó. Ettől függetlenül viszont lehet csinos az adott ember, lehet attól még jó az összkép, de ha most csak arra a részletre koncentrálunk, hogy az adott emberen sok a túlsúly, akkor hát na, az nem vonzó. A zsírréteg nem lesz vonzó. Ha még ténylegesen duciról beszélünk, akkor talán, viszont ha valakin van 50 kg plusz, az már nem esztétikus. De szerintem párt így is lehet találni. Én mindig azt mondom, hogy olyan sok ember van, mindenkinek más a preferenciája, stb, szóval ha valaki soha nem találnak párt, akkor inkább a személyiségével van baj.
De amúgy nézz körül az utcákon, bevásárlóközpontokon. Nagyon sok túlsúlyos hölgynek van párja. Lehet párt találni, szóval ne engedd, hogy mások evvel letörjenek téged. Lehet párt találni, akkor is ha az ember 50 kiló, de akkor is ha 150.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!