Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép nők, akik mindig csinosak...

Szép nők, akik mindig csinosak! Hogy öltözködtök, milyen a hajatok, sminketek? Hordtok ékszert, ki van festve a körmötök?

Figyelt kérdés
Hogyan "rakjátok össze" magatokat?
2023. dec. 18. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Visszajelzések szerint szép vagyok. Csinos nem mindig vagyok. Ha leviszem a szemetet, vagy a kis boltba megyek nem figyelek arra hogy csinos legyek. Szoktam sminkelni, hetente pár alkalommal. Figyelek a higéniára és hogy ápolt legyek. A körmönet néha festem. Minden nap azt veszem fel amihez van hangulatom és az alkalomhoz is illik, de általában már előző nap kitalálom fejben. Ékszert szinte mindig viselek.
2023. dec. 18. 17:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Sminkelni változó, alap sminkemet 15 p felrakni ( alapozo, korrektor, pirosito, kontur, púder, ruzs/ szajfeny )

Haj-> legyen olyan ami jól all, fazonra és színre, a legtöbb embernek nem az eredeti haja all a legjobban.

Korom-> 2-3 hetente, s méret max M de már jó ideje rövidebb.

-> szerintem pont annyi idő csinosan feloltozni mint borzalmasan. Oltozz alkatodhoz stb

Ékszer változó.

2023. dec. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!