Hullik a hajam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a brutálisan dús hajából, kb. 1 hónap leforgása alatt a fele sem maradt meg. Hosszú, fenékig érő hajam van amit gondosan ápolok. A loreal hialuron plump sampont használom hónapok óta, de ha az is az oka hajam hullásának, az csak most kezdődött, tehát nem tudom! Szerintem a stressztől lehet, mert érettségizek idén, de hát sajnos ezt nem tudom megakadályozni. Mit tehetnék? Van valami sampon ami dúsítja a hajat?2023. nov. 22. 23:33
1/2 anonim válasza:
1 van-e rossz fogad?
2 pajzsmirigy vizsgálata
3 hormonális elváltozás?
A megfejtés= orvos.
2/2 anonim válasza:
Csináltass egy vérképet. Kérj háiorvostól beutalot viezelt es vervizsgalatra.
Sima vitaminhiany is okozhatja.
Ha a stressz okozza akkor csak a stresszforras megszunesevel fog megszunni a hullás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!