Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire hullik az épített...

Mennyire hullik az épített műszempilla?

Figyelt kérdés

Életem első műszempillája, múlt héten szerdán tették fel, 3D. Betartottam az utasításokat, nem érte víz, pára semmi sem 48 óráig. Viszont észrevettem, hogy kb mindennap lejön legalább egy tincs, van, hogy több is, szerintem már a pilláim harmada lejött. Nem piszkálom, még micellás vízzel se mostam meg a szemem (pedig elvileg azt lehetne), mert tartok tőle, hogy még több kijönne. Egyébként nem a saját pillámmal együtt jön ki, hanem a ragasztás engedhet el valószínűleg.

Jól gondolom, hogy ez nem normális?

Amúgy a szememnél zsíros a bőröm, pl tust meg ceruzát nem is tudok használni, mert szétfolyik egyből, csak a vízálló volt tartós (nem sminkelem a szemem már évek óta, csak hátha ez is az oka lehet). A szempilláim meg alapból hosszúak, hátha ez is okozhatja.

Nektek mi a véleményetek?

2023. júl. 20. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy menj másik pilláshoz legközelebb. Egy hét után a harmada kihullott az nagyon kemény. Én általában három hetente töltetem a sajátomat, de volt hogy egy hónap után is egész jól állt. Igaz hullott már addigra belőle valamennyi, de az se volt katasztrófa
2023. júl. 20. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem èvek òta van pillàm,a sokadik pillàs vàlt be nekem is lehet màshoz kellene menned ezt sajnos ki kell tapasztalni. De azt tudnod kell, ezekben a 40 fokokban nekem is jobban kipereg mint màskor. A kellemes tavaszi idöben alig pergett le pedig ugyanugy vigyàztam most is rà.
2023. júl. 20. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:

4 éve folyamatosan van pillàm 3D.

Ez lemaradt.

2023. júl. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!